fbpx

Contacte amb GGcare   Contacte amb GGcare per Whastapp

identificarme

Accedeix al compte

Usuari
Contrasenya *
Recordar-me
0
La seva comanda
No hi ha productes a la seva comanda.

Aquí sabràs per què és tan bo per a la pell.

Segur que en ocasions has utilitzat la camamilla per tractar diferents afeccions com trastorns gastrointestinals, ferides o, fins i tot, infeccions oculars i cutànies gràcies a les seves beneficioses propietats antiinflamatòries i calmants. Però, saps quin és el principi actiu responsable d'aquestes propietats? A continuació t'ho expliquem!

 

Què és el bisabolol?

Tots coneixem i hem aprofitat les tantes propietats curatives de la camamilla i del seu oli essencial. No obstant, poc es parla del bisabolol o alfa-bisabolol, el component capaç de proporcionar-nos tal versatilitat de beneficis, sobretot, per a la pell. És un extracte vegetal obtingut per destil·lació de la zona de la flor de la camamilla i un dels principals actius de l'oli essencial de camamilla.

Per a què s’utilitza el bisabolol?

Utilitzem la camamilla com a infusió per calmar molèsties intestinals, afavorir el son, com a diürètic o per tractar infeccions oculars i dermatològiques. Centrant-nos en un ús extern i tòpic, el component alfa-bisabolol és el responsable de tots els beneficis que la camamilla aporta a la teva pell. Les seves beneficioses propietats el converteixen en un element d'origen vegetal amb infinitat de funcions, trobant-se així en tractaments per a la cura facial, corporal i bucal, i en cosmètics per tractar la pell sensible o antiinflamatoris. De fet, l'ideal és que productes com cremes, after-sun, locions post-depilatòries, after-shave o locions per a nadons, tinguessin bisabolol en els seus ingredients.

** Hi ha productes amb alfa-bisabolol en els seus ingredients, però no com a principal. De fet, segons l'Institut d'Dermocosmètica, la dosi sol ser de l'0,1 a l'0,8% del total de la fórmula **

Per què et fascinarà el bisabolol?

  • Per les seves excel·lents propietats per a la pell: regeneradores, antiinflamatòries, calmants, cicatritzants, protectores, suavitzants, desensibilitzants, antiirritants, antioxidants.
  • Per la seva àmplia varietat d'aplicacions i beneficis dermatològics en cosmètics. Entre ells:
  • És un gran aliat per a les pells més sensibles: tolerat per tot tipus de pells.
  • Excel·lent actiu per a la protecció de les pells més sensibles.
  • Ideal per a protegir la pell de l'estrès dèrmic (per a més informació: Estrès dèrmic, què és i com ens afecta?).
  • Calma pells sensibles i irritades: sobretot després de afaitats, depilacions, exposició solar, etc.
  • Agent cicatritzant, antiinflamatori i curatiu.
  • Accelera els processos curatius.
  • Restaura la flexibilitat cutània.
  • Millora l'absorció percutània i potencia la penetració dels ingredients cosmètics a la pell.
  • Eficaç per al control de l'olor corporal.

Com introduïm el bisabolol a GGcare?

A GGcare t'ajudem a millorar el benestar de la teva pell a través dels millors ingredients i combinacions en els nostres productes. Per aquesta raó, vam decidir introduir bisabolol a la nostra Crema corporal calmant GGcare i oli essencial de camamilla a l'Oli reparador GGcare, per així poder aprofitar els beneficis d'aquest component d'origen vegetal, ideal per a la cura de la teva pell, a manera de loció o d'oli segons la teva necessitat.

Ara que ja saps una mica més sobre el bisabolol, no dubtis a prendre el teu moment de relax aplicant-la crema corporal calmant i l'oli reparador a la cara per mimar la teva pell acompanyada d'una infusió de camamilla per seguir conreant el teu benestar!

 Si necessites més informació, no dubtis a contactar amb el nostre equip. Estarem encantats d'escoltar i ajudar-te!

 

Bibliografia utilitzada:

https://www.trendencias.com/belleza/el-bisabolol-un-extracto-vegetal-muy-utilizado-en-cosmetica

https://www.eucerin.es/nuestras-investigaciones/base-de-datos-de-ingredientes/bisabolol 

https://www.institutodermocosmetica.com/wp-content/uploads/2019/01/ALFA-BISALOBOL.pdf 

https://incibeauty.com/es/ingredients/1154-bisabolol 

https://blogdemaquillaje.com/2012/06/el-bisabolol.html

https://www.eurostil.com/los-beneficios-del-bisabolol-para-tu-piel/

https://www.insolitbeauty.com/bisabolol-el-antiinflamatorio-natural/ 

Utilitzem cookies
GGCare Cosmetics, utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques.
\ nMarque a "ACCEPTAR" per autoritzar el seu ús o "rEBUTJAR" per rebutjar-les. En aquest cas GGCare Cosmetics no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES aquí o al peu de pàgina.